Ziel van Leiden : Muziek

Ziel van Leiden : Muziek

Thursday Marcel / Smikkelbaard will be Old School for the “Ziel van Leiden : Muziek zoektocht”
These people will be there to have a little talk: Leontine de Reede (Nobel, LVC, Werfpop), Frank van Leeuwen (Levenslied Festival, zanger Slechte Band), Erik Olijerhoek (smartlappen, over de broer van de Zangeres zonder Naam), Ton van Noort (Leidse Jazz), Cor Smit (historicus en Leidse Jazz), Huub Frencken (contactgroep Leidse koren), Geert Doeven (Scratch Muziekdagen), Colin Pichel (Rockademy), Barry Badpak (BB De Hut), Linda Capel (B&C, amateur muzikanten)

If you want to join and discuss music make sure to be there at 19:30 | fb event

News article Leidsch Dagblad (dutch)
leidse-ziel-donderdag

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop