Smikkelbaard at Paradiso

Smikkelbaard at Paradiso

Met op het podium: Tits, Mollesters, Filth, Ton van der Meer, Mecano, Rousers, Helmettes. Plus de nieuwe, jonge postpunks van Sugar Coated Mind Bombs, Venus Tropicaux, Sidhi & Jacco, Bert Scholten.

Een avond met roemruchte bands van de drie eerste Nederlandse Do It Yourself & punklabels No Fun, Torso en Plurex. Plus, om niet alleen terug te kijken, een aantal jonge nieuwe eigenwijze DIY acts die ook muziek maken zonder rekening te houden met de buurman.

Naast deze avond is er in de Melkweg Expo NoFun/Torso/Plurex – TenToonGesteld, een tentoonstelling over de drie labels en de DIY tijdgeest waarin ze opkwamen.

Hiernaast is onlangs de compilatie LP ‘I Don’t Care’ uit gebracht. Het merendeel van de in Paradiso optredende oude bands staat hierop met hun eerste single. Tevens komen bijna alle singles van het label Plurex digitaal beschikbaar via de website https://smikkelbaard.bandcamp.com/ en wordt de beroemde single van de Helmettes, intussen een van de meest gezochte Nederlandse punksingles, weer opnieuw op vinyl geperst.

Meer informatie: http://plurex.nl/

Kleine zaal, Paradiso
Aanvang: 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur
Entree: € 12,50 incl. daglidmaatschap

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop